Пошуковий запит: (<.>A=Чуйко М$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 42
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Нікіфорова Т. О. Методична розробка міждисциплінарного практичного заняття на тему "Грип у вагітних в умовах пандемії” із застосуванням інтерактивного методу аналізу конкретних проблемних ситуацій [Електронний ресурс] / Т. О. Нікіфорова, Т. П. Яремчук, М. М. Чуйко // Медична освіта. - 2013. - № 1. - С. 55-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mosv_2013_1_18
|
2. |
Чуйко А. М. Дослідження якості виробів із дріжджового тіста і пісочного печива з використанням кріо-порошків із рослинної сировини [Електронний ресурс] / А. М. Чуйко, М. М. Чуйко, О. С. Орлова, С. О. Єрьоменко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 133-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2(12)__25 Розглянуто перспективність і доцільність використання порошків із нетрадиційної рослинної сировини, зокрема, виноградних вичавків і чорноплідної горобини, одержаних за кріогенною технологією, для покращання органолептичних і фізико-хімічних показників дріжджових виробів і пісочного печива, а також для підвищення їх біологічної цінності. Встановлено, що варіювання видами та концентраціями порошків надасть змогу регулювати якість борошна та направлено впливати на якість дріжджових виробів і пісочного печива.
|
3. |
Головко М. П. Комплексна товарознавча оцінка якості макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового [Електронний ресурс] / М. П. Головко, М. М. Чуйко, Н. В. Верешко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 332-338. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_56
|
4. |
Головко М. П. Вивчення показників якості макаронних виробів із додаванням напівфабрикату кісткового харчового [Електронний ресурс] / М. П. Головко, М. М. Чуйко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 15-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_5
|
5. |
Головко М. П. Вивчення гігроскопічних властивостей макаронних виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію [Електронний ресурс] / М. П. Головко, А. О. Пак, М. М. Чуйко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 245-250. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_38
|
6. |
Головко М. П. Економічна ефективність виробництва нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового та інтегральна оцінка якості розробленої продукції [Електронний ресурс] / М. П. Головко, М. М. Чуйко, Н. В. Верешко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2009. - Вип. 1(1). - С. 294-301. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2009_1(1)__43
|
7. |
Головко М. П. Маркетингові дослідження споживчого відношення до нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового [Електронний ресурс] / М. П. Головко, М. М. Чуйко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2009. - Вип. 2. - С. 525-532. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2009_2_75
|
8. |
Михайлов В. М. Створення алгоритму процесу підготовки і реалізації проектів з розробки та впровадження нових видів борошняних виробів на виробництві [Електронний ресурс] / В. М. Михайлов, А. М. Чуйко, М. М. Чуйко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2010. - Вип. 1. - С. 554-562. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2010_1_78
|
9. |
Головко М. П. Дослідження вітчизняного ринку макаронних виробів і виявлення споживчих переваг, що визначають ситуацію на ринку [Електронний ресурс] / М. П. Головко, М. М. Чуйко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2010. - Вип. 1. - С. 577-584. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2010_1_81
|
10. |
Чуйко М. М. Метрологічний аналіз пристрою для контролю ступеня змочуваності твердих тіл рідиною при капілярній дефектоскопіїї [Електронний ресурс] / М. М. Чуйко // Системи обробки інформації. - 2013. - Вип. 8. - С. 120-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/soi_2013_8_25 Здійснено опис ємнісного методу та функціональної блок-схеми розробленого пристрою, що застосовується для підбору пенетрантів з оптимальними характеристиками при капілярній дефектоскопії. Виконано метрологічний аналіз пристрою шляхом розкладання сумарної невизначеності на окремі складові, зумовлені конструктивними та методичними особливостями, розраховано значення складових сумарної невизначеності вимірювання. Згідно з результатами розрахунків зроблено висновки щодо доцільності розроблення пристрою.
|
11. |
Михайлов В. М. Маркетингові дослідження сфери роздрібної торгівлі борошняними виробами в місті Харкові [Електронний ресурс] / В. М. Михайлов, А. М. Чуйко, М. М. Чуйко, Р. Я. Томашевська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 148-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_24
|
12. |
Михайлов В. М. Маркетингові дослідження щодо підвищення ефективності просування на вітчизняний ринок нових функціональних продуктів [Електронний ресурс] / В. М. Михайлов, М. М. Чуйко, А. М. Чуйко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 7-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_3
|
13. |
Чуйко А. М. Розробка борошняної і кондитерської продукції лікувально-профілактичного призначення [Електронний ресурс] / А. М. Чуйко, М. М. Чуйко, М. В. Дриль, А.І. Шейка // Молодий вчений. - 2014. - № 3(06). - С. 15-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2014_3(06)__4
|
14. |
Коржинський Ю. С. Порівняльна оцінка перебігу ранньої неонатальної адаптації у недоношених новонароджених з ризиком внутрішньошлуночкових крововиливів при пізньому і ранньому перетисканні пуповини [Електронний ресурс] / Ю. С. Коржинський, М. М. Чуйко, О Данков, В. В. // Медицина сьогодні і завтра. - 2012. - № 2. - С. 81-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Msiz_2012_2_18
|
15. |
Чуйко М. М. Ємнісний метод комплексної оцінки якості пенетрантів при капілярній дефектоскопії деталей нафтогазового обладнання [Електронний ресурс] / М. М. Чуйко, Л. А. Витвицька // Науковий вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. - 2011. - № 1. - С. 61-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvif_2011_1_12 Здійснено поопераційний опис процесу проведення капілярного контролю та надано аналіз якісних характеристик і параметрів пенетрантів. Запропоновано ємнісний метод комплексного оцінювання якості пенетрантів за виведеною залежністю поверхневого натягу від зміни діелектричної проникності та математичною моделлю залежності ємності конденсатора від шорсткості змочуваної рідиною поверхні. Розроблено схему приладу контролю та надано опис роботи його основних елементів. Наведено таблицю результатів вимірювань і побудовано графіки залежностей зміни імпедансу опору від часу для еталонної та досліджуваної рідин. Установлено, що за кривизною графіка та розкидом точок можна оцінити ступінь змочування пенетрантом досліджуваної поверхні: чим краще розтікається рідина поверхнею, тим пологіший графік. Метод дозволяє оцінити якість пенетранту по відношенню до стану досліджуваної поверхні твердого тіла.
|
16. |
Чуйко А. М. Концептуальні підходи до розробки борошняної продукції лікувально-профілактичного призначення [Електронний ресурс] / А. М. Чуйко, М. М. Чуйко, О. С. Ноздрачова, А. О. Гаряга // Молодий вчений. - 2014. - № 5(1). - С. 19-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2014_5(1)__5
|
17. |
Чуйко М. М. Експрес-контроль змочувальних властивостей системи "тверде тіло – рідина – газ" ємнісним методом [Електронний ресурс] / М. М. Чуйко, Л. А. Витвицька, З. Я. Витвицький // Методи та прилади контролю якості. - 2015. - № 2. - С. 42-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/metody_2015_2_7
|
18. |
Чуйко М. М. Обгрунтованість потреби застосування вітаміну D у дітей разного віку. Якому з препаратів надати перевагу? [Електронний ресурс] / М. М. Чуйко // Неонатологія, хірургія та перинатальна медицина. - 2015. - Т. 5, № 2. - С. 129-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nkhpm_2015_5_2_26
|
19. |
Чуйко М. М. Динаміка змін імунного статусу недоношених новонароджених з внутрішньошлуночковими крововиливами [Електронний ресурс] / М. М. Чуйко // Імунологія та алергологія: наука і практика. - 2013. - № 3. - С. 34-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ita_2013_3_9
|
20. |
Чуйко А. М. Розробка нових конкурентоспроможних послуг у готельно-ресторанних комплексах [Електронний ресурс] / А. М. Чуйко, М. М. Чуйко, Є. І. Асауленко // Молодий вчений. - 2015. - № 10(1). - С. 23-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2015_10(1)__8
|
| |